Болка в ставите след 50-те? Ето какво да направим:

Болка в ставите след 50-те? Ето какво да направим:

Mar 31, 2024

RePharma Admin

В забързаното ежедневие, грижата за ставите често остава на заден план, докато не се появи болката, която да ни напомни за тяхното важно присъствие в нашия живот.

Ето какво можем да направим в случая:

Физическата активност е неразделна част от тази превенция. Упражненията укрепват мускулите около ставите и подобряват тяхната стабилност, като по този начин намаляват риска от травми. Не е необходимо да бъдем маратонци, за да се погрижим за ставите си - редовните разходки, плуване, колоездене или дори йога могат да направят чудеса.

Храненето също е ключово. Диета, богата на омега-3 мастни киселини, калций, витамин D и антиоксиданти, може да подпомогне здравето на ставите. Храните, които включваме в ежедневието си, могат да действат като естествени противовъзпалителни средства и да спомагат за поддържането на здрави стави.

Хидратацията е една от най-лесните, но често пренебрегвани практики за поддържане на ставното здраве. Водата поддържа синовиалната течност, която смазва ставите и улеснява тяхното безпроблемно движение.

Ние от RePharma предлагаме още един начин за справяне на дискомфорта в ставите:

 Joint Cure!




Joint Cure са добавки, разработени за тези, които искат да обогатят грижата за своите стави. Те съдържат важни съставки за поддръжката на здравето на ставите.




Нашите витамини имат противовъзпалителни и аналгетични (намаляващи болката) свойства.

 - Възпалението има значителен принос за болките в ставите и сковаността - често срещани оплаквания сред по-възрастните хора.
Комбинацията от MSM, glucosamine, chondroitin помага за намаляване на това възпаление, което води до намаляване на болката и подобряване на подвижността на ставите. Това подпомага да вършим ежедневните ни дейности далеч по-лесно и безпроблемно, особено за хора, изпитващи ставен дискомфорт.
             .   

 - Глюкозамин и хондроитин: Това са естествените съставки на хрущяла. Това е тъканта, която покрива краищата на костите в ставата.
С напредването на възрастта хрущялът се износва, което води до болки и скованост в ставите, особено при състояния като остеоартрит.
Нашите витамини помагат за поддържане на структурата и здравето на хрущяла, като забавят дегенерацията му. Това води до намаляване на болките в ставите и подобряване на функциите, което е особено полезно за хора при които може да се наблюдават ранни признаци на дегенерация на ставите.

Хиалуронова киселина: Тази молекула е основен компонент на синовиалната течност, която смазва и омекотява ставите. С напредването на възрастта производството на хиалуронова киселина намалява, което води до намалено смазване на ставите и повишен дискомфорт по време на движение. Нашата формула съдържа хиалуронова киселина, за да помогнем възстановяване на синовиалната течност, като подобрим подвижността на ставите и намалим болката по време на движение. Това може значително да повиши качеството на живот на възрастните хора, като ги улесни да се занимават с физически дейности.

- Хидролизиран колаген тип II: Този тип колаген е специфичен за хрущялната тъкан и играе решаваща роля за нейната здравина и устойчивост. Стареенето може да доведе до намаляване на производството на колаген, което може да застраши целостта на ставите и да доведе до наранявания. Добавянето на хидролизиран колаген може да осигури градивните елементи, необходими за поддържане и възстановяване на хрущяла, като потенциално подпомага възстановяването от ставни травми и допринася за цялостната здравина на ставите. За по-възрастните хора това може да означава по-малко проблеми, свързани със ставите, и по-активен начин на живот.


За повече информация и поръчки: +359 87789 5554